Digitális mozgásintenzitás-kijelzés: sötétben is jól látható (világító) kijelzőn, 0-9 skálán. Ezáltal egy pillantással eldönthető, hogy megfelelően van-e beállítva a baba légzéséhez a készülék. A már megszokott zöld és piros világító diódák is megmaradtak: zöld fény világít amikor a mozgás intenzitása elérte a beállított küszöbszintet (nem kell folyton a kijelző által mutatott értéket figyelni, ha a zöld fény villant, rendben van minden). Az erőteljes piros fény pedig a sötét szobában ad téjékozódási irányt, ha riaszt a készülék. 

  • Digitálisan állítható érzékenységi küszöbszint: néhány gombnyomással beállíthatjuk a környezetnek leginkább megfelelő szintet.
  • Eseménymemória: az utolsó kijelzéshez képest 9 perc eseményét tudjuk visszajátszani 1 perces lépésekben. Ez fontos információt adhat egy esetleges légzésleállás előzményeiről, illetve tévesnek ítélt riasztás esetén segít eldönteni, hogy valóban téves volt-e.
  • Egyedülállóan nagy megfigyelt terület: egy érzékelőlap mérete 30 x 50 cm.
  • Dupla (biztonsági) sziréna. Nem is kell részletezni a fontosságát!
  • Elemfeszültség figyelés. Alacsony elemfeszültségnél a készülék figyelmeztet a cserére.

További pluszszolgáltatások: minden készülékünkhöz DVD-t adunk, amelynek ismeretanyaga szakszerű segítséget jelenthet baj esetén. A kazetta anyagát a Heim Pál Kórház szakorvosai állították össze. 

Légzésfigyelő bérleti díja:

1 hónap

2500

forint

több hónap

2300

forint/hónap